maanantai 19. elokuuta 2013

Syksyn paras omenahillo

Edellisen postauksen omenat ovat nyt kypsyneet. Tarpeeksi montaa ei ollut vielä maahan asti tippunut, joten rivakka ravistus pudotti tarvittavan määrän omppuja kulhoon. 
Ja yhden myös omaan päähän.
Auts!


Meillä syödään pannaria melkeinpä viikottain ja hillon kulutus on sen mukaista. Kesällä tehdyt mansikkahillot on jo syöty, viimeisen purkin vein töihin säilöön ja sitä aamuisin herkuttelen aamupuuron kanssa. Omenahillo sopii myöskin erinomaisesti pannarin (ja puuron) kanssa. Siispä hillon keittoon.


Itse keitän hillon ihan perusreseptillä:

2 l omenalohkoja
1 dl vettä
3 dl hillosokeria
kanelia oman maun mukaan (meillä reilusti)

Mitä sinä teet omenoista?

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.