torstai 11. heinäkuuta 2013

Paviljonki

Tämän kesän uutuus pihallamme on paviljonki talomme edessä aivan tien vieressä. Paviljongille paistaa aurinko aikaisesta aamusta myöhäiseen iltaan, joten heti ensimmäisen kesän jälkeen oli selvää, että siihen jotain vielä rakennetaan.


Mieheni rakensi pohjan pitkästä tavarasta ja minä käsittelin laudat Kelo-sävyisellä puunsuojalla. Sen jälkeen kasattiin paviljonki ja kannettiin kalusteet sisään.


Iso terassihortensia oli ehdoton hankinta paviljonkiin. Harmikseni meidän kaivovetemme pH-arvo on sellainen, että pinkki hortensia vaihtaa sävyään hiljalleen vihreäksi. Terassia reunustamaan kaivoin kukkapenkeissämme villiintynyttä jalopähkämöä.


Illan tullen paviljonki on ehdottomasti tunnelmallisimmillaan. Katossa kiertävät pallovalot, lattiaa koristavat lyhdyt sekä jalopähkämön seassa olevat aurinkokennovalaisimet takaavat tarvittavan valaistuksen illan tullen ja hyttysverhot pitävät kutsumattomat vieraat poissa.

Tässä pieni kurkkaus paviljonkiimme. Uudesta Terassi-lehdestä voit lukea tarkemmin rakennusvaiheista sekä ostopaikoista.

4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia :)

  K E S Ä <3

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Tulin ihailemaan kauniiksi laittamaanne paviljonki-terassia. Itselläni vielä kattokankaan etsinnät jatkuvat...

  Aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olikin kurja tieto, ettei uutta kattokangasta saa varaosina. Tosi hassu juttu, kun sehän se on nimenomaan se ainoa kuluva osa. Toivottavasti löydät uuden katon :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.