torstai 21. helmikuuta 2013

Kekkilän uutuuksia kotipuutarhureille

Moikka moi kaikille! Lunta tuiskuttaa harva se päivä ja pakkanenkin paukkui aamulla -20 asteessa, mutta jospa se luvattu lämpöaalto kohta kolkuttelisi nurkkia :)
Sitä odotellessa kurkataan mitä Kekkilällä on tarjota meille innokkaille kotipuutarhureille.

Ehkä mielenkiintoisin on vuoden 2012 nuoren muotoilijan Linda Bergrothin suunnittelema Vihervalo. Vihervalon avulla kasvit saavat riittävästi oikean taajuista valoa myös pimeään vuodenaikaan. Jopa minulla voisi siis olla saumoja saada yrttini menestymään :)


Linda Bergroth on suunnitellut myös viherseinän, jonka ansiosta kasvit saa kivasti seinälle. Meillä kun ei ole ikkunalautoja, niin seinämahdollisuus on tosi houkutteleva. Plus että hohkaahan se ikkuna aika pitkälle keväälle kylmää. Muotoilussa on otettu myös huomioon seinäpinnan suojaus kasteltaessa sekä ylimääräisen kasteluveden keräys. Molemmat minulle tervetulleita juttuja :) Kolmen ruukun setillä saa jo kivasti väriä seinälle.


Klaus Aallon suunnitteleman ruukkuportaan näkisin taas meidän terassillamme vihreyttä tuomassa. Skandinaavinen muotoilu sopii monen kodin sisustukseenkin, mutta meillä lattiantaso on varsinkin näin talviaikaan niin kylmä, ettei se olisi menestys. Mutta terassilla toimisi varmasti :) Myös ruukkuportaasta löytyy kaukalo ylimääräisten kasteluvesien keräystä varten. Olispa aika ihana piristysruiske!


Vihervitriini on sitten se suurin haaveilujen kohde. Jo viime kesänä mietin mahdollista paikkaa ja aika hyvän spotin keksinkin. Enää vain se vitriini puuttuu..


Oletko sinä jo löytänyt suosikkisi Kekkilän uutuuksista,
                                                   kyselee Katja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.